Meld u vandaag nog aan en profiteer van de vele voordelen!

aanmelden

Wij zijn een vriendenclub die elke consument in Nederland kan helpen om over extra geld te beschikken dat al snel kan oplopen naar € 300 extra per maand !!

Verder kan de consument heel veel geld besparen op de vaste maandelijkse kosten, wat al snel € 500,- tot € 1000,- per jaar aan besparingen kan opleveren.

Deze unieke vriendenclub is opgericht in 1998 voor mensen die over extra geld willen beschikken en meer bestedingsruimte willen hebben.

Zo kun je direct je EIGEN MASTERCARD (bankpas) bestellen zonder BKR toetsing of dat je je loongegevens moet doorgeven. Met deze mastercard kun je wereldwijd pinnen en betalen! Ook kun je over extra geld beschikken door een uniek member-get-member concept van onze eigen vriendenclub.

Door de collectiviteit van onze vriendenclub kunnen wij als organisatie hoge kortingen en mogelijkheden afdwingen bij verschillende toeleveranciers en andere organisaties waar je van kunt profiteren!

Samen met duizenden vrienden in onze club streven we naar de beste resultaten. Dit doen wij door te investeren in kennis, relaties en innovatie in producten en diensten. Wij zijn gedreven, creatief en doen ons werk met plezier en passie om samen het beste resultaat te behalen.

Dit vormt de basis van ons succes.

Als je na het lezen van deze website overtuigd bent van al deze unieke voordelen en mogelijkheden, klik dan op aanmelden en word een vriend van deze unieke club!

Want ons motto is: SAMEN STAAN WE STERK!

Bekijk alle voordelen die u krijgt als clublid!