Meld u vandaag nog aan en profiteer van de vele voordelen!

aanmelden

Als lid beschikt u over de mogelijk om de beste voeding- en afslanksupplementen aan te schaffen.

Uiteraard is uw gezond belangrijk voor u. Soms kan het handig en verstandig zijn om verantwoorde voedingsupplementen te gebruiken in perioden dat uw weerstand wat minder is. De Consumenten Voordeel Club heeft daarom contacten met een zeer aantonende voeding- en afslanksupplementen leverancier.

Als u een gezondere levensstijl wilt of misschien een paar kilootjes kwijt wil, heeft De Consumenten Voordeel Club de gezonde oplossing.

De gezondheidsproducten die u via De Consumenten Voordeel Club kunt bestellen zijn uitsluitend natuurlijke gezondheidsproducten van de hoogste kwaliteit die er vandaag de dag beschikbaar is. Wilt u gezond leven, meer energie of gezond afvallen, een gezond dieet of meer te weten komen over voeding en dieet, gezondheid en voeding?

Meld u dan nu aan via onderstaande formulier of neem contact op met De Consumenten Voordeel Club.

U dient zich in te loggen alvorens u van onze voordelen kunt genieten. Heeft u nog geen account aangemaakt klik dan hier.

Let op: Indien u op de oude website een account had. Dient u in te loggen met het door u opgegeven e-mailadres en uw klantcode. Mocht uw e-mailadres niet bekend zijn dan kunt u inloggen met uw klantcode als gebruikersnaam en wachtwoord.


* verplicht
Bekijk alle voordelen die u krijgt als clublid!